1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479708 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081113

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Laken: Hur tråkigt liv måste man ha för att gå in här och spela Allan? Är du stolt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K:

Får hoppas att det ligger något i "dåligt genrep, bra premiär".

Ha tålamod nu alla. Inte bara har vi bytt mpnga spelare och tränare. Hela försäsongen har det tillkommit spelare och vi har kastat om. Är ju först sista veckan vi haft ordinarie trupp.

Nu har vi 2v på oss att träna ihop laget.

Att det skulle vara dålig energi idag hade jag nästan kunnat gissa mig till. 2 matcher på under 24h, med flera spelare som nyss börjat träna och spela borde märkas. Timrå påverkas så klart av detta med, men då blir det ju tydligt att dom är samspelta och är trygga i spelsystemet, det faller man tillbaka på och skillnaden blir ännu större mellan lagen.

Men det är inte i sca cupen vi ska vara bäst, det är i det riktiga slutspelet i vår.

Topp 4 och hemmaplan i första rundan är jag nöjd med om vi fixar i serien, Sedan i slutspel kan allt hända. Formtoppar och skadeläge blir viktigare än att vinna serien.

Slutar vi högre än plats 3-4 i serien har vi gjort det jävligt bra.

Brukar ju alltid vara en storfavorit som floppar i serien, blir intressant och se om löven och Timrå kan ändra på detta.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
J F K: Jag måste reda ut en sak!
Eftersom att en handfull (oftast samma personer) från två tallar kommer in här varje gång man vunnit över oss eller på annat sätt ligger för Modo så måste jag fråga om det finns samma typ av stolpskott härifrån som gör samma sak i deras bok?!
Kommentera