1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081218

Sv: tycker
Mike Keenan: Jag håller med dig rakt av. Vi ska vara underdog i år. Det borde ffa vara Björklöven som alla lag ska vilja slå.

Medan Modo startar om på nytt med allt vad det innebär i ett LAG så finslipar Timrå, Löven mfl. på detaljer som kan förbättras. Såklart vi är efter dem och resultatet på det är att modos spel kommer att svaja betänkligt under seriens gång. (..med härlig frustration här inne som följd)

Det som har varit bra är att försäsongen har varit lång och att gänget har fått en lagom dos matcher i benen. Så laget har fått chansen att spela ihop sig till dess att serien startar. Nu går vi snart in i serien och då gäller det att hitta sätt att vinna matcher på.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
M Horava: såg på SHL sändning att lagen där bytt mellan 3 och 7 spelare. Nu vet jag inte hur läget är för löven o timrå. Men 14 spelare är galet mycket o tänker man på att det är 9 av topp 10 i poängligan också, så förstår man vilket skitit läge vi är i.
Nej vi får nog veta hur laget är först 1-1,5mån in i serien. Och vi får nog acceptera det och hoppas tränare/spelare inte är allt för fel.
Jag tar också för givet att ledningen förstår hur osäkert ett helt nytt lag är och gjort sig redo på både korttidslån och
eventuella helsäsongsförstärkningar om laget inte håller måttet.
Men tycker inte de ska sätta allt på ett kort.
Håll koll på ekonomin.
Låst ämne

Sv: tycker
M Horava: Hoppas att Ville har fått ut något vettigt av denna skitturnering (menar inte Sca cupen generellt utan helt och hållet modos uppträdande)

Sista 2 matcherna hade Modo inget eget spel, inga varianter eller ens en synlig idé, det syntes ingen struktur eller ordning, allt gick på känsla och passningarna blev omöjliga när man inte klarade av att spela tillsammans som ett lag.

Först och främst måste man stärka upp Bp för där läcker det ordentligt, PP är lika viktigt för där kommer många poäng att trilla in, men sen måste man klura ut hur fan vi ska lösa problemen som uppstår på isen som ett lag, inte börja som grabbarna i J20 och köra soloräder.

Ta Stanley cup finalen inatt, Tampa satt kvar i bussen 2 första perioderna, sen gick man ihop som ett lag skall göra och körde över Dallas i 3:e perioden, DET är moral, inställning men framförallt så spelar dom som ett lag, det saknade jag hos Modo i Sca cupen.
Låst ämne