1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081222

Sv: tycker
M Horava: Hoppas att Ville har fått ut något vettigt av denna skitturnering (menar inte Sca cupen generellt utan helt och hållet modos uppträdande)

Sista 2 matcherna hade Modo inget eget spel, inga varianter eller ens en synlig idé, det syntes ingen struktur eller ordning, allt gick på känsla och passningarna blev omöjliga när man inte klarade av att spela tillsammans som ett lag.

Först och främst måste man stärka upp Bp för där läcker det ordentligt, PP är lika viktigt för där kommer många poäng att trilla in, men sen måste man klura ut hur fan vi ska lösa problemen som uppstår på isen som ett lag, inte börja som grabbarna i J20 och köra soloräder.

Ta Stanley cup finalen inatt, Tampa satt kvar i bussen 2 första perioderna, sen gick man ihop som ett lag skall göra och körde över Dallas i 3:e perioden, DET är moral, inställning men framförallt så spelar dom som ett lag, det saknade jag hos Modo i Sca cupen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Gavelo: apropå j20 de vinner iaf, tredje raka nu vinst mot Brynäs efter straffar o tre raka !
Låst ämne

Sv: tycker
Gavelo: spelbolagen har oss som trea ganska mangrannt. Vi kommer inte undan med att rankas femma-sexa eller kritik om vi går tungt. Dock slipper vi det absoluta favoritskapet.
Låst ämne