1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479891 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081232

Sv: tycker
Rytter: Jag tar gärna en sämre start och kör på det vi har än tar in lån. Ja, det är tveklöst så att Löven fått väldigt svårt att vinna turneringen utan Grundström och Steen. Liss är en endimensionell spelare, men med rätt omgivning gör han massor av poäng med sitt magiska skott. Med en sämre omgivning hade han inte gjort så mycket väsen vilket definierat hans karriär.

Men, återigen. Jag föredrar att tappa poängen inledningsvis än att kortsiktigt dopa oss och ha ett sämre samspelt lag i november. Jag vill inte falla i Leksand/Toronto-fällan att alltid ta den kortsiktigt effektivaste lösningen och aldrig vinna långsiktigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
J F K:

Håller med om det att det måste nog sätta sig genom att ta en sämre inledning på säsongen, att ha tålamod är ju nånting man är dålig på.
Låst ämne

Sv: tycker
J F K:

Nej jag håller med i princip, men när offensiven och spelet haltar är det lätt att börja fundera kring hur vi kan få fart på den.

Det jag tänker kring lån är att t.ex Timashov (som kanske är den enda realistiska) skulle kunna göra skillnad offensivt, sedan när/om han lämnar måste vi värva in en ny spelare på denna position, tanken är inte att Åhström/LP helt plötsligt ska leda offensiven i en första/andra för jag betvivlar att dom har det kunnandet, dom har fått alla chanser nu på försäsongen utan att egentligen visa att dom tagit rejäla kliv.

Det finns fördelar och nackdelar med bägge lösningarna, jag har gått från att varit emot lånen (Heppo och Lindgren är en helt annan situation) till att börja vela om vi ska försöka låna in 2 till eller ej.
Låst ämne