1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480215 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081231

Sv: tycker
Rytter:

För att se vad lån kan betyda är det bara att kolla på lövens matcher, tycker nog det är firma Steen/Grundström som avgjort dessa och skapat segrarna, för spelmässigt har de inte varit överlägsna som lag, viss Liss har smällt in mål men han får det mesta av poängen från Steen/Grundström.


Liss 5m (4+4) 8p
Grundström 4m (5+2) 7p
Steen 3m (2+4) 6p

Förra årets förstakedja och Crandall/Hutchins har tillsammans gjort 2p på 3 matcher. Andersson/Selin/Wiklund har tillsammans 4p på 4matcher.

Så ingen snack om att lånen just nu driver deras lag.

Har vi råd att inte ta in fler lån?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Rytter: Fredrik Andersson spelade bara en match i turneringen(sjuk) och selin och Wiklund lirade inte alls igår mot Mora , hutchings och Crandall saknar nog sin center vesel som inte anlänt än... så kanske inte så konstigt att Steen - gryndström - liss gör solklart mest poäng i löven
Modo alldeles för bleka framåt och tycker de spretar åt alla nöjliga håll i spelet, svårt att se några linjer men lär ju t tid med så många nya i laget, kanske inte läge att addera fler nya spelare till truppen ... tror inte de är lösningen ... laget måste spelas ihop och alla måste ha tålamod med lagbygget.. de är den stora utmaningen
Låst ämne

Sv: tycker
Rytter: Jag tar gärna en sämre start och kör på det vi har än tar in lån. Ja, det är tveklöst så att Löven fått väldigt svårt att vinna turneringen utan Grundström och Steen. Liss är en endimensionell spelare, men med rätt omgivning gör han massor av poäng med sitt magiska skott. Med en sämre omgivning hade han inte gjort så mycket väsen vilket definierat hans karriär.

Men, återigen. Jag föredrar att tappa poängen inledningsvis än att kortsiktigt dopa oss och ha ett sämre samspelt lag i november. Jag vill inte falla i Leksand/Toronto-fällan att alltid ta den kortsiktigt effektivaste lösningen och aldrig vinna långsiktigt.
Låst ämne