1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081256

Sv: tycker
Mike Keenan:

Fast om truppen spretar och man inte har de spelartyper man behöver, om det är din anays är det då inte smart att ta in det som saknas, dvs en eller två spelare som kan göra offensiven starkare så vi kan skapa mer och få lite längre anfall med oss. En Timashov tillsammans med Aagaard och Svenningsson skulle kunna vara precis vad som behöv för att kickstarta laget och ge en offensiv touch till laget. Vi ser ju vad Grundström och Steen betytt för löven, dom är nu efter ett par vinster trots hackande spel mer harmoniska och fått självförtroende av detta.

Nackdelen med lån är ju som andra sagt att de kommer lämna och det kommer bli ett hål i truppen, men fördelen är ju att dessa kan vara skillnaden i början för att skapa stabilitet, självförtroende och ett flow, sedan vet ju alla om att de kommer lämna så det är man ju förbered på. Under en säsong finns det betydligt större orosmoment som spelare som får sparken eller blir långtidsskadade.

Jag kan tänka mig att ta in fler lån eftersom många lag i ligan har gjort det och kommer vara vassa inledningsvis, poängen i början är lika mycket värd som i slutet. Men min erfarenhet är att det är betydligt enklare att spela ihop och få självförtroende och flow i ett lag som börjar bra och går bra än att göra det med ett lag som går dåligt. Därför ser jag nu gärna ett eller max två lån för att ge oss bästa förutsättningar till en bra start så vi inte hamnar långt efter och i panik redan efter 5-10 omgångar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Rytter: Poängen är värd lika mycket den första som den sista matchen i serien, men helt irrelavant när slutspelet börjar mer än att man kanske får en lättare motståndare i någon matchserier.
Låst ämne