1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081315

Sv: tycker
Tarasov: Samtidigt så borde du vara rutinerad att veta att det finns många spelare som inte brukar komma igång under försäsongen. Tycker du någonsin att Sundström/Skröder såg bra ut under försäsongerna?

Dvs, vi tycker oss kunna ana tendenser och svaga slutsatser, men innan serien kommit igång så är det ändå för tidigt.

När jag läste på VKs blogg så hade Löven börjat släppa på hårdkörningen. Vet vi om Timrå eller Modo gjort det?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
J F K:
Jo därför kritiserar jag exempelvis inte backsidan där du tycker jag vi har ett vettigt antal kvalificerade backar. Är två skadade så har vi ändå 7 backar.

Likadant med Edwin Hedberg, dålig försäsong men varit borta mkt så lämnar bedömning därhän, även Svenningsson som skulle kunnat visa mer. Men på våra 13 forwards så har ingår LP och Åhström som jag inte tycker visat att de kommer vara en kraft att räkna med. LP har sina stunder men måste kunna vara ett hot oftare. Utöver dessa två så får vi räkna med att minst en i ordinarie uppställning kommer vara borta per match. Då blir vi tunna enligt min mening.

Timrå har minst 5 spelare på fw sidan som är en kraft framåt och kommer kunna avlasta varann. Vi har för tillfället 3 som jag tycker kan ta tag i spelet i anfallspelet, skall vi kunna hota den absoluta toppen så iaf en till. Dessutom är det bra med en konkurrenssituation i laget.
Låst ämne