1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081305

Sv: tycker
Rytter:
Med fullt lag på FW sidan har det sett ok ut då tycker jag vi spelar rätt ok, det är något att bygga på. Men så fort vi blir en eller två man kort ser man tydliga tendenser till att spelet inte funkar särskilt spelet med puck.

Med uppställningen igår så tycker jag inte vi räcker till i skicklighet, de spelarna kan spela hela året tillsammans och säkert gneta ihop rätt många poäng men mot de starkare lagen kommer de sannolikt inte räcka till. Vi har 3 rätt rejäla förluster och det ger oss info som vi antingen kan förklara med slumpen eller tillfälligheter, eller så är det brister som tiden kan reparera alternativt brister som leder till att vi skall förändra något.

Det är en fördel om man kan behålla spelare över tid, exempelvis är det onödigt att byta en spelare som Sylwander bara för att. Jag tycker det finns en tendens att överskatta den fördelen, för skall man spela ihop ett lag över tid så skall man ha lite flyt att för att få behålla sina nyckelspelare. Vilket inte är så enkelt vare sig vi talar SHL eller allsvenskan. Det har nämnts att man inte skall bygga för kortsiktig framgång och de håller jag med om, men tycker att vi bommat lite för redan iom Viklund/Enström/Mikkelson. Två är ok men inte tre, å andra sidan så är backsidan ett problem iår. Men någon back mellan 22-25 Istället hade inte varit så dumt.

Ser gärna två fw som fyller på uppifrån och spelare som vi kan ha hela säsongen. Det kryllar av arbetslösa AHL - spelare det gäller bara att hitta rätt. Men det är väl läge att visa att Tambellini inte var en tillfällighet. Ser det som rätt viktigt att vi får spela minst semi kommande säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: tycker
Tarasov: Samtidigt så borde du vara rutinerad att veta att det finns många spelare som inte brukar komma igång under försäsongen. Tycker du någonsin att Sundström/Skröder såg bra ut under försäsongerna?

Dvs, vi tycker oss kunna ana tendenser och svaga slutsatser, men innan serien kommit igång så är det ändå för tidigt.

När jag läste på VKs blogg så hade Löven börjat släppa på hårdkörningen. Vet vi om Timrå eller Modo gjort det?
Låst ämne