1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480282 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2081776

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag tror att det är därför vi kommer att ge LP och Åhström hyggligt med chanser. Därför får även juniorer som Styf chanser i vinter.

Man kan inte båda ha kakan och äta den. Ska vi fortsätta vara trovärdiga som talangutvecklare så måste vi ge talangerna chanser, även om de inte håller Norlinder eller Wallinder-klass.

Kortsiktigt är det lättare att ta in en mer etablerad, men jag tror inte vi gör det så enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vi har väldigt många juniorer som jag hoppas får chansen i vinter. Jeremias Lindewall och Ernst Axel Boberg har gjort det bra på försäsongen. Oscar Nordin och Kevin Arvidsson fick prova på redan förra säsongen och sen tycker jag att William Strömgren känns väldigt intressant. Åhström har en lillebror som verkar göra det bra också.

Sen har jag egentligen ingen koll på dessa pojkar, men det känns ju även spännande med en trio 02:or vid namn Svartvadet, Timander och Näslund i J20...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Samtidigt har vi nu Oskarshamn i SHL, som skiter fullständigt i att vara en talangutvecklare. Blir förvånad om inte MoDo laddar på med nya tunga forwardsnamn en bit in i serien om vinster uteblir. Kraven är rätt höga i MoDo Hockey oavsett serie, du måste leverera med endera poäng eller fysiskt uppoffrande spel när du har fått en plats i laguppställningen. Känner att vi är för tunna idag bland forwards...
Kommentera