1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481014 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2083159

Sv: Apropå ingenting...
Knafus:

Hur det ser ut bland era fans i allmänhet och hur snacket går på "stan" vet jag inte och bryr mig faktiskt inte.

Min bedömning baserar sig på de som är här och visar upp sina kunskaper. Där är komplexet mot de andra norrlandsklubbarna väldigt påtagligt.

Se bara diskussionen igår, Glader är en dålig förhandlare som inte klarar av att behålla spelarna i truppen som Kenttä. Totalt faktaresistent mot att våra spelare var betydligt mer attraktiva på marknaden då de satt på spetskompetens samt hade hög potential. Sedan yra om att Glader skulle ha nått komplex mot Kenttä när han snarare var smart att lägga över pressen och minska pressen på egna laget som är under uppbyggnad. Om man säger att man startar efter men siktar på att vara ikapp till slutet, hur är det att se upp till Kenttä?

De som sedan Löven tappade var pga att de inte skulle få tillräckligt med speltid, vilket är märkligt när Hardy gick till Växjö som har en ännu starkare backsida.

Inget snack där om att Kenttä var en dålig förhandlare.

Du får väl vara nöjd att du inte hör till gänget som ofta visar upp sina kunskaper här och i Timrås forum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tittar man på ATGs odds på hockeyallsvenskan är det Löven med 2,65, Timrå med 4,50 och Modo 5,25 överst. Sedan ett långt tapp ned till AIK med 13,00.

Det är liksom ingen tvekan om att de som lever på spel håller oss som en av tre favoriter eller att man förväntar sig att vi inte ska kunna utmana på riktigt. Tydligen väsentligt lägre odds än Löven hade ifjol alltså för att ta ett greppbart exempel...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Klart det är rimligt att ni tappade stora delar av laget, antingen superstjärnor eller talanger som defintivt är redo för nästa steg i karriären. Som du är inne på så hade våra spelare antingen floppat i SHL tidigare eller börjat komma till åren.

Är dock väldigt imponerad över Nubben och Timrå, som lyckades behålla Lundin, Dahlén, Lööke och Hartmann. Spelare som ish leverade på samma nivå som era stjärnor. I det avseendet har Nubben gjort en bättre silly season än både Kenttä och Glader.
Kommentera