1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481014 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2083591

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Dock så har du hävdat att vi numera söker mitten framör eget mål hela tiden, men inte ifjol där vi enligt dig spelade rakare och hittade andra vägar ur zon.

Från samma inlägg du citerade:
”När man ser vilka övningar som laget gör, så ser man att knacken in i mitten vi såg i fjol är i stort sett 100 procent borta. Överlag funderar jag på hur systemet sitter jämfört med samma tidpunkt i fjol.”

Verkar som att bägge sidor haft fel i frågan om Lövens spelsystem, både ifjol och i år 😊
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
goleafs:

Fast inspelet mot mitten som dom hade förra året tyckte jag mer kom när dom spelat upp mot en spelare ute vid sargen, då kunde han spela in i mitten mot en spelare som kom med fart ungefär vid toppen/sidan på tekningscirkeln.

Det jag hävdar man sällan såg är det kortpassningsspel från backar positonerade bakomförlängd mållinje som söker en fri spelare alldeles framför målvakt eller vid sidan av målvakt, detta såg man ni försökte flertalet gånger under försäsong och spelarna såg inte bekväma ut med det.

Spelet i år är betydligt mer duttande än förra årets raka.

Fast jag hävdar att mest fel är det att påstå att det är EXAKT samma spelsystem som förra året när det är ganska tydligt att det inte är det. Fagervall spelade mycket rakare och mer med marginaler, ni har gått mer mot hur IKO och vi spelade där man försöker vara konstruktiv i varje situation och vårda pucken. Fagervall med sitt säkerhetstänk hade inget emot att bara lyfta ut eller slå en icing.
Kommentera