1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481572 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2084474

Sv: Apropå ingenting...
Nooky:

Detta är humor på hög nivå.

"Du håller på Luleå så vad fan gör du här? "

Kommer från en löven supporter till en luleåsupporter i ett modoforum.

Börjar själv känna att det är något fel på västerbottningar i allmänhet. Tidigare var det SAIK som kom från ingenstans och det var charmigt i början hur dom tog sig an SHL och spelade ett vackert spel, sedan i takt med framgångarna så steg det dom åt huvudet och det var den största och vackraste klubben och man kunde nästan tro att det var där sporten ishockey hade uppfunnits och de skulle lära alla andra klubbar något om hockey. Ser samma tendenser nu hos löven supportrarna, dock ännu lite värre då dom faktiskt inte vunnit ett skit än, varken förra säsongen eller denna säsong, för inte så länge sedan 3 år sedan, var det klubben alla skrattade åt då dom antingen misslyckades sportsligt eller sabbade sin ekonomi.

Nu verkar ju det sportsliga fungera, blir spännande att se hur ekonomin ser ut framöver, att leva på rika personer som pumpar in pengar är skönt för stunden men det kommer en morgondag när man ska stå på egna ben också.

Säga vad man vill om våra rivaler i Västernorrland, de har iallafall lite historik och är en klubb man har respekt för. Det slängs käft mellan supportrarna men det hör till, det är iallafall lite finess (oftast) och jag tror det finns en ömsesidig respeket mellan fans och klubbar där bägge läger inser att dom är beroende av varandra för att skapa en hype kring klubben, och bägge sidor inser nog att vara i SHL utan den andra klubben leder till att man tappar lite i intresse. Tyvärr kan inte bägge klubbarna gå upp i år, så det får bli en tvåårsplan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Utan dom värvade Modo spelarna hade Löven aldrig vunnit Le-Mat och Skellefteå hade aldrig gått upp i SHL utan dom värvade Modo spelarna ,,Alla lag ska tacka Modo utan oss hade vi inte tagit OS GULD och VM GULD och utan V Hedman hade aldrig Tampa vunnit Stanley bucklan ,,,Fan så stolt man är över Modo nu tar vi gnägget idag ,,,Heja Modo
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: håller med om att det är lite humor :D
samt ditt inlägg var riktigt bra!
Kommentera