1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2085182

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Genom att låna in ex -modoiter så slår vi två flugor i en smäll. Dels gör de omgivningen bättre genom att våra spelare lär sig av proffsen och spelar bättre och därmed får vi fler poäng, lex Alexander Steen. Dels håller vi relationen med dessa spelare levande så om vi har en så bra organisation och laganda som ryktet säger så kan de i ett senare skede av karriären vilja återkomma hit, lex Alexander Steen igen som om han bara varit något sämre så att St: Louis släppt honom från NHL säkert redan varit här.

Just att det är ex. modoiter tycker jag ska fälla avgörandet. De första matcherna kan nog vem som helst ge gärnet men en sen kväll i november krävs det något mer och då kan modohjärtat vara det som gör att man kör hårt även då. Med det sagt ska vi alltså inte göra som Löven och ta hit någon fd Färjestadsspelare med noll anknytning till orten som redan varit i Karlstad om han bara fått spela där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan Erik: Du menar som Heponiemi? Som tekniskt sett är ett NHL lån som aldrig blivit av om AHL inte varit osäker på att det kommer igång.
Kommentera