1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481553 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2086196

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Jo ser den jag med, kul att se shl och få hålla på 13 nya lag detta år.

Angående Omark, det jag gillade i intervjun var att han var tydlig och förklarade sina svar och tog sig tid att ge bra förklaringar.

För er som inte sett eller kan se den följer ett axplock.

-Dom har analyserat matchen och alla som analyserat har samma syn. Spelet utan puck fungerade i det stora hela ok, de mål som släpptes in var lite slumpartade och när man gjorde en miss och blev straffade. VH skapade inte mycket rena lägen på egen hand och vi höll dom på utsidan, vi gav dom bra lägen och mål, det visar att när vi gör rätt så fungerar det. Inte nöjda att släppa 5 men tar med oss de positiva bitarna.

-Det negativa är anfallsspelet som inte fungerade långa stunder. Gör att vi tappar fart och att det ser slarvigt ut samt att vi inte får långa anfall. Vi har denna vecka börjat fokusera på offensiven, tidigare har allt fokus varit på försvar och spel utan puck.

- Kommer ta tid att få spelet att sitta då vi vill vara ett offensivt lag som äger puck och är kreativa. Mycket lättare att sätta ett defensivt spelsystem som går ut på att förstöra. Men vi vill vara ett offensivt lag och tror att spelare och klubb tjänar på det i slutändan kommer det ta längre tid för oss att vara där vi vill vara jämfört med om vi byggt nytt med en defensiv inriktning som siktar på att förstöra och kontra.

Lite sammanfattat ur huvudet vad han sa. Får se på lördag om vårt fokus denna vecka på offensiven börjar märkas, antar att pp blir lite lidande av att man främst tränar defensiv och inte offensiven också.

Omark kändes lugn och vet att detta kommer vara en lång process som går i vågor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Emil Pettersson tar ett par riktigt korkade och onödiga utvisningar. Varför???
Kommentera