1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481092 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2087084

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
Gavelo: förstår inte varför det snackas om målskyttar.
Har vi haft några lägen där de fått visa upp sig?
Jag tycker inte det. Och då tycker jag nog det i stället behövs spelfördelare.
Men varför inte göra alla glada och plocka in en av varje.
Men just nu tror jag det bästa förvärvet vore att spelarna fick gå intensivkurs på just villes taktik
För den verkar inte satt sig direkt.
Någon som vet varför han fick sparken förra säsongen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
MorganaLefaey:

Som Hägglund säger

”Det finns säkert en klar spelidé – men förstår spelarna den?”

Kan det vara så att Ville gör det så jäkla invecklat.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
MorganaLefaey: Går man endast på meriter är det endast Gagnon (hur har han åldrats?), Hepo och Svenningson (EN offensivt stark säsong i ett riktigt bra lag) som ser ut kunna göra offensiva avtryck av våra forwards. Sen har vi en uppsjö av hårt arbetande forwards, vattenbärare, grovjobbare, tvåvägsforwards eller vad man nu vill kalla dem. Känns som vi står och faller med att vår första linan ska kugga i förra årets mirakelkedja.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
MorganaLefaey: Det fanns en handfull bra lägen idag men tyvärr har vi inte någon naturlig målskytt som står på rätt plats eller sätter skotten när man får chansen.

En typisk målskytt är en spelare som kan hålla sig i skuggan och dyka upp på rätt ställen och stänka in puckarna, det känns inte som att det finns någon sådan i laget.
Jag tycker backsidan idag gör en rätt stabil match och Modo skapar en hel del bra chanser framförallt i 3:e men den där Karlkvist typen som hänger trissan i bortre krysset ur nästan inget läge alls saknas i Modo.

Jag ser det inte som något fel att ta in en målskytt med anknytning till laget och föreningen om en sådan finns förutsatt att det inte kostar för mycket!
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
MorganaLefaey: Hägglunds förklaring... efter ny Modoförlust: ”Det finns säkert en klar spelidé – men förstår spelarna den?”
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
MorganaLefaey: Det värsta är att det såg jäkligt bra och samspelt ut i de första träningsmatcherna och efter det har det bara blivit sämre och sämre. Klart det blir svårare att spela bra när tempot går upp, men trenden tyder ändå på att Ville inte haft en positiv effekt såhär långt (bortsett från försvaret som faktiskt ser helt okej ut).
Låst ämne