1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478809 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2087101

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
Mike Keenan: Spelidėn är nog redan satt. Man ska spela som förra säsongen offensivt, men lite mindre aggressiva I egen zon. Inte överbelasta lika mycket i hörnen, typ. Jag tror dessutom att Omark har väldigt mycket att säga till om rent spelmässigt.

Tittar man på försvarsspelet så var det bättre än förra säsongen. Hur många matcher släppte vi då till så få chanser och bara ett mål?

Det är helt klart offensivt det inte fungerar än. Laget är byggt på väldigt mycket speed, men när inte uppspel och spelvändningar fungerar så får vi ingen nytta av den.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
J F K: köp minst två spets. Vad fan har glader missat när vi tappat karla och tamby. Hedberg är en breddvärvning i klass med hellström
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
J F K:

Ja defensivt är det inte mycket att klaga på, bättre än stora delar av förra säsongen där vi bjöd på rena lägen.

Det är offensiven som måste upp några snäpp. Får se ifall vi har materialet till detta, annars vore ju en V Olofsson på lån en dröm för att kickstarta offensiven, ta in en kedja med Timashov - Kempe - Olofsson och låt dessa spela tillsammans och se till att vi inte halkar efter för mycket medans vi försöker sätta spelsystem och lag.
Låst ämne