1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481108 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2087113

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
Bad_Brett:

På ett sätt känns det skönt att det finns två lag (Timrå/Björklöven) som går ut stenhårt med att dom ska till SHL i år. Slutar med att ett av dessa kommer vara väldigt besvikna och bli plundrade som vi blev denna säsong.

Även om jag tycker att Modo alltid ska ha inställningen att gå upp kanske det bara är att inse att målsättningen ska vara att gå så långt som möjligt i ett slutspel och allt annat är en bonus, och att det är nästa säsong vi ska utmana på allvar.

Sedan detta med lån, det är sagt 15/11 för korttidslån, vad innebär detta egentligen är det att alla som bara har korttidskontrakt och inte över hela säsongen måste lämna, eller flyttas detta fram nu också när NHL/AHL ser ut att skjuta på starten?

Är det bara till 15/11 tycker jag inet vi ska ta in några fler spelare, är det fram tills ligorna drar igång är det en annan sak, rimligtvis kommer lag som VH/Almtuna mfl få det jobbigt när dom byggt laget med lån och dessa lämnar.

Gagnon får mycket skit, men han har 72% i tekningar efter 2 matcher. Jag tror han kommer växa in i rollen som center hos oss.

Ska man ta något positivt efter 2 matcher så är det tekningarna där vi ligger i toppen, sedan att vi verkar vara starka i tredjeperioden.

Det vi måste jobba med är anfallsspelet vi kommer ofta i snabba vändningar men tar oss inte riktigt in på mål utan motståndarna hinner tillbaka och sätta upp sitt försvarsspel. Många fina sekvenser i anfallszon men vi väntar lite för länge eller letar lite för mycket pass.

Sista PP var dock helt ok, där man satt upp Corrado i skottlägen tre gånger och han tryckte ett stenhårtskott i ribban. PP ska vi inte vara så oroliga för, förra året hade vi väl 7% efter 10 omgångar tills Tambellini kom in i laget.

Skönt att det är match redan på Onsdag, passar oss att få ta en bortamatch nu.
Låst ämne