1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2087135

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
gizzo: Som allsvenskan är uppbyggd nu, är det bara ta det lugnt. Det viktiga iår är att inte spendera pengar nu. Att spela ihop sig och komma top 8 räcker, spetsa eventuellt laget på slutet. Publik på matcher kommer ta lång tid, så alla allsvenska klubbar kommer blöda ekonomisk. Kommer nog se helt annorlunda ut i vår bland lagen än nu. Både pga ekonomiska anledningar samt NHL lånen. Så allsvenskan just nu är ändå ganska lite värt. Så spara pengar ge det tid. Det är inte värt den långsiktiga risken att satsa och misslyckas denna säsong. Naivt och tro annat, kommer vara extremt problematiska i många klubbar väl i vår och efter denna säsong. Det är ju inte direkt nån klubb i allsvenskan som har medel för detta - det behöver man inte va Einstein för att inse. Så det sportsliga nu känns oerhört sekundärt just nu ändå, mer oroande för framtiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
atomragnar:
Tom Topp:
Dundee :

Gubbar! Det är topp-10 som gäller för att nå slutspelet. Topp-6 om man vill slippa play-in.
En åttondeplats är alltså inget att sträva efter.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
atomragnar: ja absolut men det är naivt att tro att man kan värva in spets till slutspelet och tro att looser-mentaliteten ska vara som bortblåst.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
atomragnar: På tal om spelare vi kommer kunna värva när dom andra lagen konkar.

Gillar verkligen personligheten Belov. Synd han åkte tillbaka men det säger också lite om hur fantastisk han verkar vara.
Idag när Jeölvert blev inknuffad i deras målvakt. Gick Belov dick och dängde honom? Nä han såg situationen och känner ju Jellvert. Så han hjälpte honom upp och klappade om han som att "det är ok upp med dig".

Bevisar att man kan vara stor och tuff utan att vara en idiot.
Låst ämne

Sv: Modo - Almtuna 2020-10-10
atomragnar: Spot on
Låst ämne