1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480608 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2087565

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: det är lån som alla andra, bara att glader lurat dig med att skriva över hela säsongen... De ska iväg på camperna som alla andra lånen och kommer med största sannolikhet inte tillbaka...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
gizzo: Uppenbarligen har du svårigheter att förstå skillnaden på kontrakt och lån, och nä Glader har inte lurat någon.
Men du och väldigt många verkar inte riktigt kunna sära på äpplen och päron så jag gör ett sista försök att ge dig förutsättningarna att begripa, sen får du klara dig själv.

Alla draftades spelare OAVSETT OM DET ÄR EN JUNIOR FRÅN EGNA LED, ETT LÅN FRÅN NHL ELLER AHL, EN KONTRAKTERAD SPELARE ÖVER EN SÄSONG, så blir alla kallade till camperna alldeles oavsett, enda gången en spelare inte drar på campen är om NHL klubben som äger rättigheterna (GÄLLER ALLA DRAFTADE SPELARE första 3 åren) anser att spelaren inte behöver komma på campen.

Så initialt så har Modo inget lån eftersom det är ett kontrakt över säsongen 20/21 och det klassas därför inte som lån (även om du har svårt att se skillnaden)

Modos 2 spelare kan därför inte välja någon annan klubb om det inte blir spel i AHL eller NHL men den sistnämnda är inte ens troligt då båda spelarna faktiskt är medelmåtta i Ahl, alltså är det Ahl eller Modo, arbetsgivaren kan bara välja mellan dessa 2 alternativ.

Kommer AHL igång så är det troligt att deras respektive arbetsgivare vill att båda Heppo och Jesper skall köra i Ahl men det får visa sig efter camperna!

Så nu har jag gett dig alla verktyg, ramlar inte kronan ner nu så kommer den aldrig att göra det.
Lycka till.
Kommentera