1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333813 inlägg · 3877 ämnen

Inlägg #2089869

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Trilske: Bjälkander tog ändå den tydligaste utvisningen denna säsong på Grundström senast. Faktiskt jävligt komiskt hur han kan vara så satans synskadad att han såg någonting där..

Domarna måste fan rannsaka nivån dom hållit hittills och starta om på nytt. Går inte spela hockey såhär
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
JoseGonzales: Som det är nu så förstör ju domarna hockeyintresset med bedömningarna.

Så fort en spelare bli knuffad eller att det uppstår en närkamp där en spelare ramlar så blåser domarna ofta utvisning, ungefär exakt samma sak som i fotboll när det blir inlägg eller hörna, ramlar målvakten så blåser domaren av oavsett om han snavat eller blivit överkörd.

Det är tex. 100% säkert att domarna blåser för tripping om en spelare kliver på en annan spelares klubba, jag kan tycka att det är bara usel känsla för spelet, visst skall spelarna ansvara för sin klubba, men va fan den är ju på isen och ibland kan ju spelarna själva inte rå för om motståndarna kliver hit och dit och plötslig ramlar för att denne har råkat kliva på en annan spelares blad, det blir ju liksom bara löjligt
+1
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
JoseGonzales: Håller helt med. Hockey måste få göra lite ont. Det måsta få smälla. Bort med allt annat skit som huvudtacklingar och fult spel.
+1
Kommentera