1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333385 inlägg · 3876 ämnen

Inlägg #2090314

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Utan att strö för mycket salt i såren så verkar er sportchef ha misslyckats å det grövsta. Som tränare måste man ha någon som kan svensk hockey och kan sätta ett stabilt spelsystem. Sedan sades det ju för några år sedan att det var slut på plockepinn-värvningar utifrån. Vad hände med den långsiktigheten?
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Laken: Långsiktigheten försvann när man köpte sönder vårt lag fullständigt. Hur fasen ska vi kunna ha långsiktighet när nio av de tio första i poängligan lämnade till en högre liga? Det är skitlätt för er att säga när ni inte tappade toppkedjan. Grattis till det, men slå er inte för bröstet och säg att det beror på långsiktighet utan på att de antingen inte var intressanta nog eller inte hade ambitionen att spela högre upp.

Men, vi har ju två tränare kvar och de har varit inblandade i spelsystemet. Att man gick ut långt innan Ville värvats och sade att vi skulle spela samma spel som förra säsongen är det extremt tydligt tecken på att Ville är långt ifrån ensam om att styra över spelsystemet. Omark och Styf var inblandade ifjol och är alltså kvar för att köra på samma sätt.

Men, återkom om femton omgångar så kan vi dra några mer tydliga slutsatser.
+4
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Laken: och var ska värvningarna komma ifrån?
Kommentera