1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333383 inlägg · 3876 ämnen

Inlägg #2090318

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Laken: Långsiktigheten försvann när man köpte sönder vårt lag fullständigt. Hur fasen ska vi kunna ha långsiktighet när nio av de tio första i poängligan lämnade till en högre liga? Det är skitlätt för er att säga när ni inte tappade toppkedjan. Grattis till det, men slå er inte för bröstet och säg att det beror på långsiktighet utan på att de antingen inte var intressanta nog eller inte hade ambitionen att spela högre upp.

Men, vi har ju två tränare kvar och de har varit inblandade i spelsystemet. Att man gick ut långt innan Ville värvats och sade att vi skulle spela samma spel som förra säsongen är det extremt tydligt tecken på att Ville är långt ifrån ensam om att styra över spelsystemet. Omark och Styf var inblandade ifjol och är alltså kvar för att köra på samma sätt.

Men, återkom om femton omgångar så kan vi dra några mer tydliga slutsatser.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
J F K: Såg er match idag och fick lite Larry Huras-vibbar, tänkte att nu är de där igen... En tränare som kanske inte är jätteinsatt i svensk hockey och en massa importer. Men jag kan ha fel, absolut.
+3
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
J F K: Det oroar mig att man vill sparka tränare. När blev det senaste bättre i Modo när vi sparkat en tränare? Jag kommer inte på en enda gång när det blivit remarkabelt bättre. Vi är inte Leksand.

Jo, vi försökte väl så gott vi kunde när vi behöll sportchef och tre av fyra tränare som borde kunnat systemet.

Kanske har vi för mycket videomöten och genomgångar. Kanske borde vi släppa loss spelarna mer och låta dem själva vara kreativa framåt? Lite mer bara ösa på och inte tänka så förbannat mycket.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
J F K:
Långsiktig får nog ske på andra sätt än att just behålla spelare.
Kommentera