1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478836 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090438

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
acerjocke: Sant, jag den sanne optimisten är däremot ganska realist. Naturligtvis är Modo i hjärtat men bort med skygglapparna och se verkligheten, och det är inte solsken vi ser. Ordet tålamod och alla dess synonymer är förbrukade. Måste till en förändring. Se fredagsmatchen, in med junisar och det rörde om, dock bara för stunden. Ngt mer radikalt måste till. Tror också på att det planeras i kulisserna och det kommer förändringar inom kort, vad vet jag inte. Jag hoppas🙏 också på tre poäng x tre💪. Nu knyter vi näven och kämpar på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Sven Tuta: Jag har sett våra matcher och några av er matcher och inser att denna säsongens HA är jäkligt bra ..känns som alla lag har höjt sig och tagit in mycket bra spelare ,,kvalitén har blivit bättre ,, man har snäppat upp så att säga .
I den här säsongens serie får man inget gratis .


.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Sven Tuta: japp nu knyter vi allt vi har, kanske junisarna rörde till Nieminen eller tvärtom. jag hoppas på de senare. för annars är MoDo illa ute, och Glader........ Glad nej han bör vara tvärt om, vi alla som sett MoDo Hockey i år är ledsna från hjärtat och ut, bedrövligt jag blöder..........
Kommentera