1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481577 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2090934

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
hk: Min gissning är att lyckoträffarna Tambellini, Rosdahl och Olofsson (även om det var Björns spelare) har gett honom lite hybris, dvs att man ska kunna bygga ett lag av oslipade diamanter. Men det är inte så enkelt, framförallt inte för någon som är relativt oerfaren.

Med tanke på massflykten som ägde rum, skulle man ha gjort allt för att behålla några av Karlkvist, Björklund med flera. Spelare som har fått lite hjärta för klubben som troget gör sina poäng varje säsong. Jag kan lova att Glade hade kunnat dubbla lönen på dessa herrar och det hade ändå varit värt det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett:

Fast så enkelt är det inte. Karla så ju själv att han fick ett riktigt bra bud av modo, bästa kontraktet han blivit erbjuden i ha. Men han ville testa nått nytt, så tror inte han var realistisk att behålla.

Björka gör sina mål och poäng och vi hade kunnat haft honom kvar, men förstår att man ville bryta då han inte riktigt passar in i vårt tänkta spel samt är för dyr för en tredje eller fjärdekedja.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett: Karla erbjöds väl dock rätt saftig lön? Svårt å veta hur sant det är men han påstod ju att Modo erbjöd mer pengar än nån annan. Att flytten var för att testa nytt. Inte p.g.a pengar.
Låst ämne