1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478757 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091099

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
M Horava: KRM skrev ett inlägg här om dagen om ledarskap som verkligen var spot on. En dålig ledare kan suga så enormt mycket energi ur gruppen och ibland kan man inte ens sätta fingret på vad som är fel. Men efter att ha jobbat två timmar är man mentalt slut, när man tidigare kunde jobba 12 timmar och fortfarande ha energi till att hitta på saker efter jobbet

Och det kan gå snabbt. Ett chefsbyte kan göra att drömjobbet blir till en mardröm på bara någon vecka. Intressant kuriosa är att bristande förtroende för chefen är den absolut vanligaste orsaken till att folk säger upp sig (inte lön/familj/arbetsuppgifter som man kanske skulle kunna tro).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett:
Om chefs/lednings egenskaper..
Sant. Ben there-Done that.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett: Ja, jag håller med, men vill tro att det inte är så i detta fall. Ville är en skön lirare som antagligen funkar i rätt miljö. Men vad är det som gör att det är så ohyggligt svårt att funka som tränare i Modo? Är vi fans som ställer ohyggliga krav eller är det klubbens aura med en massa känslomässiga fd. NHL-proffs som gör det helt omöjligt att få en lugn stund som tränare och tänka klart och leverera ut ett recept på ett välfungerande, vinnande, lag?
Låst ämne