1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480038 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091187

Sv: Apropå ingenting...
Hassan:

"För att få fram relevanta siffror på det måste man titta på tidigare insatser. Precis som man gör med tex procent i PP eller BP. Procenten i sig säger inget om hur många försök man haft på sig, men det säger ändå något om sannolikheten och hur duktig man är på just det."

Fast nu bevisar du att du inte kan ett skit om sannolikhet och vad som är relevant i beräkningar som den ovan där man försöker sätta sannolikhet i en match. Du mixar statistik och sannolikhet och verkar inte förstå skillnaden.

Som exempel, säg att modo under serien hade 10% i PP och 50% i BP, och löven hade 25% i pp och 90% i BP, men i inbördes möten lagen i mellan hade modo 100% i PP och 100% i BP (Löven hade alltså 0% och 0%)

Vilket av lagen (Löven/Modo) har störst sannolikhet att göra mål i PP i en match mellan lagen?

Så detta gör att sannolikheten säger att vi slagit löven och sedan hade dom krossat er. Men du behöver inte vara orolig du kommer få en ny chans i år att bli förnedrad av löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Inbördes möten ger ju väldigt lite statistiskt underlag under en säsong. Inför ett möte i grundserien så kan den statistiken max baseras på tre matcher och det är ett alldeles för litet statistiskt urval.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Sannolikheten säger enligt ditt sätt att se det alltså att ni kommer sluta på 35 poäng i tabellen, 78 gjorda mål. Komma sist och åka ur. Det där med åka ur la jag till på eget bevåg.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Det är iallafall helt osannolikt att de där matcherna blir av, tyvärr det hade vart ett kul party.
Kommentera