1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2093246

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Han verkar lite smågrisig. Magkänslan säger mig att han kommer bli en sådan där spelare som motståndarna hatar. Du vet, som smyger in någon sen tackling när domaren inte ser, för att sedan vispa in ett par i powerplay.

Tycker väl inte att skottet _ser_ så imponerande ut, men det är ju oftast mest effektivt att skjuta som Tambellini eller Gunderson.

Har en känsla av att det här kommer bli bra. Tror han och Heponiemi kommer passa fint ihop.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Nog tycker jag han ser ut att ha ett skott som håller för att vara toppklass i allsvenskan. Visst det är ingen Olofsson vi pratar om (men det är ju ett skott i värdsklass), men tycker han verkar ha ett välplacerat skott och ganska snabba handledare.

Kolla highlights på hans mål, finns ett där han kommer i friläge och trampar in i slottet och sedan bara knäpper iväg en hård handledare i krysset på en målis med fri sikt, så gör man om man vet att man har ett bra skott och självförtroende.

Positivt att han är högerfattad också, detta kan nog bli ett bra tillskott för att boosta vårt lag och offensiven. Hoppas vi lånar in honom då det verkar vara en rolig spelare att titta på som fans kommer gilla.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Ju mer jag kollar, desto mer övertygad är jag om att detta kommer bli en publikfavorit. Får lite "Foppa Light"-vibbar; Småful, tävlar stenhårt, snabb i tanken, ser kanske inte alltid så fulländad ut rent tekniskt, men tycks ha den där förmågan att få med sig pucken.

Snackas mycket om hans skott, men känslan är att detta är en väldigt komplett spelare. Det sämsta med den här värvningen är att jag tror att vi kommer känna oss helt vingklippta när han sticker.
Kommentera