1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2095713

Sv: Silly season - 2020
Från Hörnefors: Man kan väl konstatera att laget är både felbyggt och verkar ha tränarproblem.
Kraftigt underbetyg åt Glader såhär långt, men vi får komma ihåg att han är väldigt grön på sin position. Han gjorde en del riktigt starka värvningar ifjol, samt roligt att höra att han haft konstant kontakt med Karla exempelvis.
Tror han gör en hel del rätt men är fortfarande mitt inne i en process av att se och lära.
Bygga ett lag är inte lika enkelt som att hitta enstaka guldkorn, och han möter 2 erkänt starka sportchefer i Kentää och Nubben.
Vi måste tålamod med honom och ledningen. Ville kan definitivt ifrågasättas och skickas, men vill ha kvar Omark. Vi får ta att detta förmodligen blir en mellansäsong och ge dom chansen att bygga en stomme till nästa år.

Skulle såklart bli överlycklig om vi kan blanda oss i slutstriden redan i år, men har svårt att se det hända.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Nucky: Tränaren ska inte skickas, finns ju inget vettigt alternativ som är ledig nu. Se på AIK i fotboll, inget lyft när de sparkade tränaren men när de senare värvade spelare lyfte laget. Tror gärna att med de spelare Modo värvat nu så kan det lyfta. Tänk också på att vi har sparkapital i form av skadade men duktiga spelare som Hedberg och Viklund.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Nucky: Vi kan konstatera att hittills har det sett ut så. Vi får nog ge det fem-tio omgångar till innan vi uttalar oss. Om ens då, för det kan ta mycket längre.
Kom ihåg Bäckman som tog över ett extremt talangfullt lag, men som hade gigantiska problem ända fram till jul. Då var han en usel tränare och laget helt felbyggt enligt läktarcoacherna. När det väl föll på plats på våren behövdes en rabiat Tomas Andersson för att stoppa oss.
Låst ämne