1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2096306

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Nej, jag ville inte sparka honom. Jag hade velat ge honom mycket längre tid. Framförallt när jag tycker att vi börjat få lite ordning på spelet så sakteliga.

Jag tror bara att om beskedet om Ville kommit ungefär samtidigt som möjligheten till att värva Karla kommit hade man kunnat anspela på att nu är det extremt viktigt att vi får hem Karla för att få ordning. Jag tror att en del - de som inte gillat Ville - hade tömt lite mer av plånboken till swishkontot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Blir alltid spekulationer efter det som hänt. Att Ville skulle gå med en månadslön har jag svårt att se samt tidpunkten för detta. Att Modo gick ut och tiggde pengar ( när hände det senast🤔) för ” Karlaaffären” kan kanske vara för att Villeaffären var redan klar samt att värva Karla blev en budget som var för stor, . Att Ville går med en eller kanske tre månadslöner har jag svårt att se. Men, blev en bra vecka, det här tror jag blir bra, upp till bevis nu för Styf som varit med länge och som rimligtvis borde kunna sätta spelidén på ett bättre sätt.
Hur går det för Jonsson i SAIK?
Kommentera