1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481252 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2097746

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Helst vill jag se Karla-Svenningsson bygga kemi, då dessa kommer vara kvar när lånen drar och sedan kan steppa upp som en förstakedja. Tror dessutom att dessa skulle passa då bägge är bra avslutare och Svenningsson har en tuffhet och intensitet i sitt spel som Karla kan dra nytta av och få de ytor han behöver. Karla besitter också egenskaper för att sätta upp målchanser.

Stor risk att Kaut-Heppo-Karla blir sjukt dominerande som kedja och sedan försvinner allt när det drar igång på andra sidan, Kaut finns det inte en chans att få behålla, Heppo känns lite 50/50 då han skulle behöva en full säsong på lägre nivå än AHL för att få självförtroende och bygga upp sig. Så Karla-Heppo med en ny center för hela säsongen skulle också vara värt att bygga på.

Helst skulle jag se:

Kaut-Ny-Heppo
Karla-Aagaard-Svenningsson

Eller

Kaut-Aagaard-Heppo
Karla-Ny-Svenningsson

Då sprider vi ut offensiven lite över kedjorna och får ut heppo på en kant, för jag tycker inte han är en center och att vi får ut max av honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jo, helt klart vore det skönt om Hepo fick en friare roll som ytterforward. Han är dessutom väldigt klen i kroppen så man känner sig inte direkt trygg när han ska hjälpa backarna i egen zon, utan då är det mycket bättre att han har koll på "sin back".
Nu är Kaut dock rätt komplett. Han kan ta hemjobbet, vinna sargdueller, komma in på mål och ändå agera lite spelfördelande. Han är för bra för den här ligan. Lite som Sörensen som dominerar fullständigt i Hästen.
Kommentera