1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480205 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2098535

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
Tarasov:

Ja tills vi har alternativ så ska de fortsätta. Men med en ny center på plats så kan vi prova skapa två kedjor som hotar offensivt.

Är det bara jag som tycker aagaard kommer mer och mer, farten ser bättre ut hittar bättre lösningar och bidrar mer i spelet. Genomåkningen och framspelningen till Wallinders friläge var riktigt fin. Skapade ett par chanser med åhström och Ohlsson också i 5 mot 5.

Har en bit kvar till han motsvarar förväntningarna, men det går åt rätt håll.

Sedan ska styf/Omark ha cred, tycker dom coachar bra och signalerar till laget att vi ska våga fortsätta attackera genom att ofta sätta in förstakedjan i offensiva tekningar. Tror dessa små signaler är mycket värda för spelarna, visar tränarna att man vågar och tror på att vara offensiva reagerar spelarna.

En markant förbättring senaste matcherna i offensiven samt att vi oftare kommer i spelvändningar snabbt från egen zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
Rytter: Förutom det uppenbara att Svenningsson behöver en spelande person bredvid sig så coachar man ok. Ohlsson är riktigt bra, men passar inte med en spelare som Svenningsson. Till och med Åhström skulle vara mycket bättre i den kedjan.

Som sagt. Vi har tre oerhört spelskickliga killar. Vi måste våga sära dem för att få ut oerhört mycket mer ut laget. Vi offrar sex spelare för att tre ska fungera bättre. Slöseri med kompetens.

Så forwards coachas verkligen inte bra, men backarna som Styf sköter ser ok ut.
Kommentera

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
Rytter: Vi ligger 11, före AIK t.o.m. Kul bara det.

Tycker Aagaard är lite som Edwin Hedberg, tuta o kör, går det så går det(oftast inte).
men dansken är på uppåtgående.

Men gäller att hitta kemi i våra kedjor plus at vi måste hitta bättre vägar att snabbt och säkert leverera puck från egen zon
Kommentera

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
Rytter:
Aagaard måste höja sig ett snäpp men ser gärna att vi försöker utveckla honom.
Kommentera