1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478907 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2098617

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
Tarasov: Vad tror vi om gårdagen? Efter BIK och SSK kändes det som att vi verkligen var på gång, men gårdagens match var ett steg tillbaka.
Samtidigt fanns alla parametrar där för att göra en riktigt dålig match. En veckas uppehåll och mot seriens form-mässigt sämsta lag på sista plats. Det brukar vara en garanti för att vi ska göra en plattmatch.

Vi måste ha igång fler spelare. Det fungerar verkligen inte med bara en kedja, speciellt när det verkligen finns rätt många spelare som ska kunna producera hyggligt med poäng. Jag tänker i första hand på Svenningsson, men det finns fler som borde göra mycket mer poäng än vad de gjort hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
J F K:
Skönt att vi vann, visst såg det inte lika bra ut de senaste två matcherna. Men det ger arbetsro. Vi får luft neråt och skall förhoppningsvis kunna jobba in oss på topp 10.

Jag tycker 4 var riktigt bra hela matchen. Många puckvinster på Häggström. Hoppas vi kan knipa iaf en poäng av SSK på fredag.

Med Hedberg/Viklund/Mikkelson plus en kreativ spelare till ser det spännande ut.
Kommentera

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
J F K: Det är en process som kommer att ta tid. Bra att poäng tickade in igår och det ger ett lugn och bättre självförtroende. Spelet igår var om man är positiv inte speciellt bara men Karla gör skillnad i alla fall och med Peters i kassen så är ni ett snäpp bättre än med Dacke.
Sen måste ju de nya tränarna sätta sin prägel på laget också och sätta någon form av spel och det tar tid.
Kommentera

Sv: Modo - väsby 2020-11-11
J F K:

Hur är det med Hedberg?
Kommentera