1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483068 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2101654

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vi får enas om att vi är oense just där för jag tycker vi hade mycket bättre koll på deras backar under fjolåret, iofs hade vi bättre spelare så det kanske mer var kontentan av materialet som gjorde att det såg bättre ut?!
Men jo sista matcherna har vi sjunkit väldigt djupt, med tunt materiel och 3 matcher på 5 dagar sätter väl dessutom sina spår i arbetsinsatsen så av den anledningen kanske det har blivit extra djup för att många inte orkat jobba över så stort område?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Jag tycker att i början av säsongen var vi bättre på att markera deras backar. En uttrycklig målsättning de här tränarna var handlade om att inte ramla ned för djupt och inte gå med ytterforward ned i sarghörnen.
Jag vet att Harald visade hur Modo jobbade hem ifjol. Alla fem ända ned till egen målvakt, innan man började sortera ut.

Jag tror att vi kan vara ense om att vi inte får ramla ned så djupt. Det blir för lätt för motståndarna att etablera tryck i och med att de alltid har två spelbara alternativ på blålinjern. Det blir också väldigt svårt för oss att "trycka ut" när vi vinner puck, för vi har inget snabbt alternativ högt upp i banan. Därför kan motståndarnas backar stå kvar längre på vår blå, istället för att tvingas hemmåt så vi får mer utrymme att spela pucken.

Den senaste matchen var horribel på så många plan. Värst var nog inställningen. Det får mig verkligen att fundera på om nuvarande coacher verkligen är skickliga på att motivera spelarna.
Kommentera