1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2104356

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: de kanske får fördela nästa stöd lite mer på vilka klubbar som verkligen behöver stödet. Alltså att de får lite mer än innan så länge de har skött sig ansvarsfullt? Känns som att det skulle slå ganska hårt på svensk hockey om flera klubbar gick omkull. Sedan kanske det bara är skrämseltaktik för att få mer bidrag men vad vet jag. Ne sif och shl borde ta lite ansvar för hela svenska hocleyn i dessa tider. Är väll riksidrottsförbundet som styr bidragen va? Hoppas nästa fördelas smart beroende på hur hårt drabbade klubbar är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper:

De klubbar som haft problem med ekonomin tidigare är de som får stora problem nu såklart t.ex Almtuna.

Jag köper inte att de ska ha mer stöd än andra klubbar. Rent principiellt tycker jag att om staten ska rädda företag så ska man rädda de som har en framtid och värda att rädda (om man måste prioritera alltså), det andra är ju konstgjord andning. Dom ska ha stöd men det ska fördelas enligt samma premisser till alla klubbar.

Sedan kan man ju fråga Almtuna om det var smart att maxa antalet lån och ta in 4st, de ska ju ha något ställe att bo på samt har ju en kostnad kopplad till sig även om lönen är låg. Varför inte lyfta in juniorer som redan finns i klubben om man vill minimera sina kostnader?

Nej jag har väldig svårt att tycka synd om de som inte först gör det man kan göra själv.
Kommentera