1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2104352

Sv: Apropå ingenting...
Det krisar sig i Hockeyallsvenskan, det bådar inte gott för framtiden.

www.allehanda.se/artikel/modos-konkurrenter-rads-konkurs-mitt-under-seriespelet-da-ar-det-godnatt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: Istället för att gnälla borde de se möjligheterna. Det är inte som att folk går på fotboll istället. Tvärtom sitter folk hemma och har tråkigt. Köpkraften borde vara nästan lika stark som ett vanligt år, såvida man kan hitta på en intressant produkt.

Som sagt, kan folk bränna tusentals kronor på Candy Crush Saga, så borde det gå att få favoritlaget att gå runt trots tomma läktare.

I vårt fall har vi dragit in mängder av pengar _trots_ dålig fantasi. Det skulle krävas så lite för att omvandla en soffbiljett till en lott.

Läste om en pizzeria som säljer pizzajulkalender för 1600 kr. Det finns så mycket kul grejer man skulle kunna hitta på. Folk sitter isolerade och uttråkade och hamstrar pengar... ge dem något kul att köpa och de kommer köpa.

Det är nu marknaden kommer skilja agnarna från vetet. Detta kan komma att pågå i åratal, då kan man inte tigga skattepengar likt en hyena.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hanzon: de kanske får fördela nästa stöd lite mer på vilka klubbar som verkligen behöver stödet. Alltså att de får lite mer än innan så länge de har skött sig ansvarsfullt? Känns som att det skulle slå ganska hårt på svensk hockey om flera klubbar gick omkull. Sedan kanske det bara är skrämseltaktik för att få mer bidrag men vad vet jag. Ne sif och shl borde ta lite ansvar för hela svenska hocleyn i dessa tider. Är väll riksidrottsförbundet som styr bidragen va? Hoppas nästa fördelas smart beroende på hur hårt drabbade klubbar är.
Kommentera