1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481253 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2105674

Sv: Apropå ingenting...
RedNek: Nej, det känns som en farlig strategi som vi misslyckats med flertalet gånger. När det går tungt så köper man in ny spelare och hoppas att den ska vända det. Man borde lägga tiden på att få laget att fungera istället, för inte fasen saknar man forwardsbesättning för att vinna mot Väsby. Ofta har den vi värvat in sett energisk ut de första omgångarna, för att sedan falla tillbaka i den lunk de övriga spelar i.

Det ser ut som att Löven inte får någon fart alls i uppspelen. Det blir krångligt och man måste vända om flera gånger. Det är inte alls samma oerhört raka väg framåt som förra säsongen, utan man får lägga väldigt mycket energi på att spela upp pucken och får sedan möta ett samlat försvar.

Sedan tycker jag att det är orättvist att rakt av jämföra Modo före eller efter Ville. Vi kan vara överens om att han verkligen inte var rätt för Modo, men det var på väg att vända redan när han var kvar. Jag tror att vi hade stabiliserat oss även om han varit kvar, men att det tagit längre tid och varit skakigare väg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kan det va så att lagen börjat läsa Kentääs taktik nu efter ett antal år av samma filosofi?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Bara en känsla jag har, tappar löven nån spelare så går det rätt fort innan luckan täpps igen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Angående Ville, så tror jag också att vi var på väg in på rätt spår hur som helst. Men det var ju efter att spelarna i princip att kommit med en kravlista på att ändra det mesta som Ville stod för. Känns inte hållbart i längden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Oj vad man längtar tills man får möta Modo och vinna med några mål när det gäller något.
Kommentera