1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480196 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2105762

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Själv hade jag väldigt gärna sett den där centern, men nu är det som det är. Fördelen är att vi slipper sätta fler på läktaren och har pengar till våren om vi anser det värt att syna Timrå och Löven.
Fy skam vore det inte om juniorerna får mycket speltid och utvecklas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det finns ju för och nackdelar med att värva såklart, men med handen på hjärtat så har vi nog lite för tunn trupp för att kunna utmana utan en rejäl ersättare till Gagnon.
Skulle vi tex få en skada på Heppo eller Aagard så blir det fruktansvärt tungt.
Men jag förstår också att man inte vill värva en spelare om det inte är 100% rätt, spelarna som fyller luckorna har jobbat hårt och ändå gjort det bra så det känns ändå ok att inte stressa, men risken att vi tappar Kaut och eller Heppo är väldigt stor så att Modo kommer behöva ersätta Gagnon förr eller senare tror jag man förstår men man avvaktar för att träffa rätt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Man skulle ju gärna ta en center, men om nu Heppo stannar ett tag till och kanske till och med blir kvar så är det ingen kris. Bättre vänta och se vad som händer med Kaut/Heppo och AHL och agera senare.

Vi får se det positiva vi tänker på ekonomin och utvecklar våra juniorer och visat att vi ger dem chansen. Samma kan man ju inte direkt säga om Löven. De juniorer dom har med potential flyr ju då dom inser att möjligheten till speltid är minimal.
Kommentera