1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2106702

Sv: Södertälje - Modo 2020-12-02
Hakning-Henrik: Håller inte på Modo. Däremot försöker jag som supporter att vara ödmjuk. Nu verkar laget ha vaknat till så kanske dags med lite hat igen om det är det du vill ha.

Han har tagit med sig allt han lärde sig i Timrå och förvandlat Modo från förlorare till vinnare. Vet inte om de senaste veckornas framgångar kan tillskrivas Styf men okej då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje - Modo 2020-12-02
Johan J:
...så kanske dags med lite hat igen om det är det du vill ha...

Vi kan väl undvika hat, det är så trevligt att läsa inläggen här när dialogen är civiliserad, fastän att vi supportar olika lag.
Kommentera

Sv: Södertälje - Modo 2020-12-02
Johan J: Är vi inne på det så kom han som en förlorare (då Säcken var huvudtränare), men under Hellkvist har han förvandlats till en vinnare på senare år.

Jo, vi har vaknat till. Det tog lite längre tid än väntat och vad vi hoppats på innan spelsystemet börjar sätta sig hos spelarna. Sedan har vi först under Styf också ändrat träningarna så de är mycket kortare och därmed intensivare med mycket högre frekvens.

Det stämmer inte fullt ut ännu. Exempelvis, så känns det lite skakigt gällande kedjekonstellationerna. Spelarna känner inte varandra och det kuggar inte i som det ska, även om det ser allt bättre ut. Andrakedjan ser äntligen ut som en fungerande enhet.
Kommentera