1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2107947

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
Gavelo: Ja det kan du ha rätt i, några av dem du nämner har vuxit på senare tid, absolut men Kaut tycker jag borde vara en dominant i vår liga.
Däremot så tycker jag det hände för lite kring många, som jag förväntat mig betydligt mer utav.
Karla är den man ständigt kan lita på, de övriga känns lite ojämna över tid, det är både upp och ner på för många händer
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
Robin Ztorken L:
I anfallszon tycker jag Karlkvist varit bäst, händer saker hela tiden. Heponiemi kan också göra poäng själv men Karlkvist har styrkan på ett annat sätt. Kaut tror jag kan lossna om en 4-5 matcher.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
Robin Ztorken L: Vad har Kaut gjort som borde som gör att han borde vara så dominant?!
Han är inte helt given eller etablerad i Nhl än, han är nog att jämföra med Grundström i löven eller båda Timrås tidigare lån tex och visst är det riktigt bra spelare men det var ju inte så att dom åkte runt och dominerade heller.
Dom enda NHl lånen som jag tycker riktigt dominerat i allsvenskan är Sörensen och Lavoie i Väsby.

Såklart hoppas vi att Kaut får ut mer i sitt spel för det tror jag han har i sig men man måste även ha i åtanke att hela modo har haft svårt att prestera och en spelare gör sällan ett lag.

Med det sagt så hoppas jag att det lossnar för Kaut och att Galder hittar en tekningssäker center så vi får ner lite mer kvalite i 3:e linan
Kommentera