1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2112574

Sv: Apropå ingenting...
Hockeyoraklet:

Haha ja det är frågan det. Fan så smutsigt löven spelade idag, samt totalt oorganiserade och går inte att känna igen. Man vill ju inte tro på matchfixning men när man ser hur många uppträder så börjar man ju undra ifall de ens ville vinna matchen.

Ingram hade inte kunnat fånga en badboll, Hutch drar på sig matchstraff helt oprovocerat. Nej detta stinker faktiskt och något känns skumt.

Matchfixning skulle ju iaf förklara uppträdandet, alternativet att de är totalt ur slag och utan glädje och harmoni är ju inte heller så uppmuntrande för fansen.

Nej nu får ni i Timrå nog se er som de stora favoriterna som alla vill jaga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Där har du helt rätt. Om det är så att det inte är matchfixning bakom resultatet så är det andra alternativet föga tilltalande. Dvs. att Löven och flera framträdande spelare står för en obeskrivligt usel insats på planen. Dock är det att föredra framför matchfixning, men man vaknade med en mycket jobbig känsla i kroppen i morse. Viktigt hur man hanterar detta nu, både internt, utåt och på det sportsliga planet. Ingen spelare kan ha undgått att folk upplever att de inte presterar så bra eftersom deras spel är så dåligt att det ligger till grund för misstankar.
Kommentera