1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481484 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2112797

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:

Klart det finns en humor i detta. Slår man sig för bröstet och är världsmästare och ska lära alla andra om hockey och hur en klubb ska skötas och har en extremt hög svansföring så får du nog finna dig i att man sitter med ett litet leende och tycker det är lustigt att Löven är inblandade i detta och ingen liten klubb som Pantern eller Västervik.

Sedan ska du inte dra in hela hockeysverige i detta, är det nu matchfix så är det ju framförallt er klubb som ska belysas då det verkar som 99.99% av matcherna flyter på utan att några misstankar uppstår, så skulle det visa sig att det är matchfix så dra inte in andra klubbar som bevisligen verkar hantera detta och ha spelare som respekterar regelverket. Då får nog löven syna hur dom arbetar och gör research på sina spelare först och främst.

Skulle detta vara en matchfix där en idiot från löven är inblandad (t.ex. Ingram) så hoppas jag slippa läsa på vårt forum om hur grym Jesus är som hittar bra spelare och rätt karaktärer och ingen annan kan bygga lag som honom.

Är det inte matchfix så är alternativet inte heller så smickrande, då är ni verkligen i fritt fall just nu och jag gissar att kommentarerna kring stämningen i och kring laget stämmer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Svårt att se nåt kul i detta. Humorn är mer att du skriver om hög svansföring. Om det är en riggad match, tror du att det bara är en person i Löven som mutas/utsätts för hot.

Är detta sant är det oerhört tragiskt för sporten
Kommentera