1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480881 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115597

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Foppatofflan:

Nej han var nog tänkt att producera i en andrakedja eller ta en roll i en tredje. Men det jag menar är att han inte är en som driver kedjan själv han är väldigt beroende av sina två kedjekamrater att driva offensiven, han ska utnyttja sin fart och vinna puckar. I en offensiv kedja som är rätt sammansatt kan han nog producera om han får rätt puckar att jobba med.

Det stora problemet är som så många tidigare år vi har ingen 1 eller 2 center utan laget består av centrar som i bästa fall duger som 3 eller 4 center. Vi har gjort detta misstag så många gånger så man blir förvånad att vi gör det igen och igen.

Till kommande år hoppas jag att man börjar här och värvar spelare som man vet med säkerhet håller. Gärna svenska centrar som man har följt och ser potential i, JJ var en bra värvning.

Vi skulle gått hårt efter t.ex Ljunggren som Tarasov rekommenderade inför säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: "JJ var en bra värvning"
Japp, men kritiken var inte nådig efter hans första år. Den säsongen kände vi ju att vi saknade 1a center också. Sen undrade man hur JJ skulle klara centra 1a.
Och det gick väl helt ok.

Problemet nu är att vi inte kan vänta på att Aagard ska göra en liknande resa. Tanken var ju att Olofsson skulle bli den där diamanten vi polerat upp. Och ser man hur han presterar i SHL hade han nog blivit det också.
Om man inte har en Dahlen som stannar mot alla odds så är vår bästa chans att få en topp center (en vanlig säsong) att hitta ett okänt guldkorn som tar stora kliv av att träna och spela på heltid.
Känns det som iaf.
Låst ämne

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: anser du att Glader gjort ett bra jobb med aktuell trupp inkl tränare?
Låst ämne