1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115630

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: "JJ var en bra värvning"
Japp, men kritiken var inte nådig efter hans första år. Den säsongen kände vi ju att vi saknade 1a center också. Sen undrade man hur JJ skulle klara centra 1a.
Och det gick väl helt ok.

Problemet nu är att vi inte kan vänta på att Aagard ska göra en liknande resa. Tanken var ju att Olofsson skulle bli den där diamanten vi polerat upp. Och ser man hur han presterar i SHL hade han nog blivit det också.
Om man inte har en Dahlen som stannar mot alla odds så är vår bästa chans att få en topp center (en vanlig säsong) att hitta ett okänt guldkorn som tar stora kliv av att träna och spela på heltid.
Känns det som iaf.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Monno:
Har någon spelare klarat av att inte bli mosad på forumet? Kanske Tambellini då.
Låst ämne

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Monno:

Jo jag vet kritiken mot honom här, Dock tycker jag personligen att han gjorde en helt ok första säsong med sina 37p. Det man var skeptiskt mot vad dock ifall han skulle klara att vara 1:a center, som andra var han rätt given inför förra året.

Sedan att han hade utvecklats så mycket att han satt poängrekord var ju över alla förväntningar.

På tal om JJ undra om man skulle kunna locka honom tillbaka, han är ju inte en spelare för tredje/fjärde i SHL, och SAIK är väl knappast nöjda att poängkungen från HA endast gjort 9p på 23m trots spel i toppkedjorna och PP. Nu har ju dom dessutom förstärkt upp med Melker Karlsson så det bli ännu tuffare om platserna i toppkedjorna och PP.

Glader får gärna presentera JJ och Rockwood imorgon =)
Låst ämne