1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480872 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115609

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Ingram: Tycker inte laget är speciellt dåligt, betydligt mycket bättre än 50% av lagen i ligan men eftersom han fått leta ny tränare 2 ggr på ett lite mer än ett halvår så har det såklart inte blivit optimalt.
Glader har inte övertygat men just nu underpresterat hela laget pga att det saknas en styrning och en vettig spelidé.

Ser för övrigt att Rockwood även nämns av Allehanda och Glader erkänner att han är ett av namnen som man diskuterat, det som skrämmer mig är att han är 75kg , har inte spelat hockey denna säsong och har inte klarat av att leverera ens i AHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Gavelo:

Du får nog läsa på lite eller sansa sig tills du sett honom spela och fått visa upp sig.

Har han inte klarat att leverera i AHL? Första gången han provade så gjorde han 7p på 7m, är inte det att leverera. Andra gången var lite sämre med 2p på 8m men det ger ändå ett snitt på 0.6PPG, dock med väldigt litet underlag.

Du vet att Tambellini hade 0.46 PPG och Dahlen t.ex. 0.59 PPG (dock över betydligt fler matcher). Nu tror jag inte han är i närheten av dem, men det jag vänder mig mot är ditt påstående att han inte klarat att leverera i AHL.

Visst han är liten, men spelare från nordamerika som är små brukar ha hårdheten då spelet där är på liten rink och mer fysiskt, så har han klarat sig där ser jag goda chanser att han klarar HA också på stor is. Tips kolla bilder på hans instagram, han ser rätt bra tränad ut, så han är nog ganska hård i kroppen för att vara så liten, bara han har balansen och fart i benen kommer han klara sig bra.
Låst ämne