1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2119396

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Jag börjar tro att spelarna saknar förtroende för tränarna. De är ohyggligt frustrerade då det råder en osäkerhet hur man ska agera och man känner att det inte fungerar. Det är klart att ingen mår bra av de stora och solklara förlusterna på slutet, men man ser ingen riktig väg att stoppa det heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tre brakförluster i rad, det finns ingen som helst återvändo. HELA tränarstaben måste bytas. In med Lelle eller Perra, kan inte bli sämre, Glader måste agera, annars är det skandal !!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Finns inget annat lag jag känner till där spelarna verkar tappa förtroendet för tränarna lika ofta som hos Modo. Finns väl inte något annat lag som är i närheten utav att byta tränare lika ofta..

Jag tror stor del ligger i att våra spelare är alldeles för bekväma utav sig.
Det är något föreningen bör se över omedelbart.
Allt kan inte endast läggas på tränarna. Vi har ju faktiskt stundom spelat bra hockey under Styf/Omark och spelarna såg ut att ha roligt.

Jag är lite kluven till hur vi ska gå tillväga med tanke på rådande situation just nu men förstår vissa fans frustration också.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jo det är samma känsla som under Ville, att de tappat omklädningsrummet. Och tro det när försvarstalet hela tiden kretsar kring inställning och att vi inte jobbar i 60 minuter, när det är uppenbart att det är annat som saknas.
Sen undrar jag hur mkt Covid påverkat laget fysiskt, då det blev en klar skillnad efter avbrottet.
Kommentera