1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121554

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Gavelo: Styf ställde solidariskt upp när vår nye tränare inte höll måttet. Jag tror inte han är mannen som vill glänsa o vara huvudtränare. Men han har gjort det ganska bra, med tanke på förutsättningarna. Är det hans fel att vi ligger tolva?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
puffe: Att vara dålig och göra allt vad man kan är inte tillräckligt i proffsidrott. Är man inre bra och gör allt vad man kan så har man inte där att göra. Men det är inte Styfs fel att han är där han är.
MoDo spelade verkligen inte bra idag, men man kämpade och man hade en väldigt bra målvakt.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
puffe: Han tog på sig ansvaret helt klart och har väl gjort det han kunnat, men det är tydligt att han inte besitter den kompetensen att leda ett lag, därav tabelläget!

Vi ska såklart inte kasta Per under bussen och det är inte det jag eller många andra försöker göra heller utan vi pekar bara på dom uppenbara brister i spelet som i grund och botten är en del av Per’s spelidé.
Per ska absolut vara kvar men inte som huvudansvarig, där behöver vi en tränare som har idéer och en bättre plan helg enkelt, inget svårare än så!
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
puffe: Jag tycker det. Han är den enskilt största anledningen till att vi ligger där vi ligger.

Försvarsspelet var bättre under Ville, men visst har offensiven blivit lite bättre.
I princip inte en enda spelare presenterar på förväntad nivå, för att spelsystemet helt enkelt inte fungerar. Vi blir oerhört stillastående och måste ödsla oerhört mycket kraft i egen zon. Vi har i princip noll kontringsspel, trots flera oerhört snabba spelare som Ohlsson, Svenningsson, Hedberg med flera.

Ohlsson åkte väl till sig massor av frilägen ifjol och har nästan inte ett enda på över 20 matcher. Är inte det ohyggligt märkligt även i din värld?
Kommentera