1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480586 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121561

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
puffe: Jag tycker det. Han är den enskilt största anledningen till att vi ligger där vi ligger.

Försvarsspelet var bättre under Ville, men visst har offensiven blivit lite bättre.
I princip inte en enda spelare presenterar på förväntad nivå, för att spelsystemet helt enkelt inte fungerar. Vi blir oerhört stillastående och måste ödsla oerhört mycket kraft i egen zon. Vi har i princip noll kontringsspel, trots flera oerhört snabba spelare som Ohlsson, Svenningsson, Hedberg med flera.

Ohlsson åkte väl till sig massor av frilägen ifjol och har nästan inte ett enda på över 20 matcher. Är inte det ohyggligt märkligt även i din värld?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
J F K:

Inställningen och kämpainsatsen är det inget fel på det ska spelarna och tränarna ha cred för. Dock är det som du säger ingen trygghet i spelsystemet och här behöver vi en coach som kan styra upp detta.

Med samma arbetsinsats och ett tryggare spelsystem och taktik i egenzon hade vi nog kunnat matcha Timrå bättre idag.

Ändå imponerande att vi är med till slutet.

Sedan lyckades vi nolla Dahlén poängmässigt i två matcher, alltid nått som vi kan ta med oss.

3p av 6p när vi möter Timrå utan 6 ordinarie samt att vi har dålig form. Tar detta alla dagar i veckan, nu måste grabbarna visa att man kan tagga till mot sämre lag också.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
J F K: Själv tycker jag många spelare presterar på bättre nivå nu än på Villes tid. I hemma-matchen mot Timrå hade vi ett antal giftiga kontringar/(för första gången denna säsong). Men framtiden får visa vem som har rätt
Kommentera