1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480210 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121877

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
AddMan: skiter i anmälningen och skiter i modospelarens filmning egentligen men JKF tar priset. När andra lags spelare filmar så är det en ”Filmande kultur i klubben” och domarna ger inte PP för dom faller så lätt. När det gäller en spelare i egna laget så finns det noll självrannsakan och det är lustigt när man normalt har så starka åsikter om domarinsatsen. Förmildrar inte timråspelarens uppvisning men när man använder så starka ord gällande motståndare så förtjänar man att lyftas fram i ljuset när man hycklar också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: Anmälan: 6:04 in i första perioden bryter Timrås #91 Viktor Lodin in mot mål med pucken. I samband med att han avlossar ett skott mot mål träffas han av en tackling från MODOs Jesper Dahlroth. Tacklingen träffar kroppen på Lodin som faller till isen. Trots att tacklingen inte träffat huvudet tar sig Lodin för ansiktet, ligger kvar på isen och orsakar en avblåsning. Domarteamet bedömer att detta görs i ett försök att få med sig en utvisning för Checking to the head och anmäler därför Lodin för Diving.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: Jag tycker inte att det är filmning, men då jag förstår att både du och jag är partiska. (Man kan förresten diskutera varför timråspelare två dömda utvisningar föll lätt efter knuffar), så överlät jag det till domare och disciplinnämnden.

Så de har uppenbarligen inte sett samma sak som du tycker dig se.

Dykardräkt.
images.app.goo.gl/gNeEXt6NVntM8w799
Kommentera