1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474556 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121950

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
J F K: jag såg er match mot Västervik. Där hade ni samma antal utvisningar som mot oss men det var mycket jämnare i puckinnehav och tid i anfallszon. Ni fick också iväg fler skott på mål mot Västervik men den stora skillnaden var att Västervik var betydligt mer effektiva än vad vi var.

En av anledningarna till att ni kunde vara nära poäng igår, i min mening, är att ni fick få utvisningar. Mot AIK (som jag också såg) är siffrorna i spelövertag och skott mer lik matchen mot oss men ni tar 5x2 min och släpper in 3 mål i BP.

En annan anledning är så klart att Timrå har problem med målskyttet, det är knappast godkänt att bara leverera 3 spelmål på 85 levererade skott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: Ni skjuter ju väldigt många alibi-skott också. Det är liksom ingen tillfällighet att vi släppte in tre spelmål mot er och 19 på de tre matcherna innan. Knappast bara vår förtjänst.

Men skönt att rättvisa skipades och skoj att Nubben som vanligt rasar. "Att då ge honom för diving när de finns de som ligger och åmar sig för ingenting.. Näe, jag förstår inte.".
Ibland ser man inte skogen för alla trän Nubben.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle:
Har man ett skottövertag likt ert så kör man fast då och då, det tenderar att överanalyseras. Rätt så typiskt att det sker i ett derby. Det är inte hållbart i längden att förlora skotten som vi gör, vår räddning är att slita match efter match och hoppas att målvakten kan stänga igen samt att Karlkvist kan briljera
Kommentera