1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121968

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Gavelo: nej inte per automatik, absolut inte. Tror inte vi kommer att hitta nåt samförstånd i domarfrågan, tycker bara att laget som snurrar mest i anfallszon generellt brukar bli ”belönad” med PP oftare och det stämde inte på dom här två matcherna. Kommer alltid finnas situationer där bedömningen av domaren kan tolkas på olika sätt, tex. knätacklingen i match ett. Däremot släppte domaren några höga klubbor och dom ska ju vara ungefär som en hakning i armvecket, om klubban är där ska det bli utvisning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: Såklart finns det situationer som vi från tv repriserna kan bedöma på ett enklare sätt än dessa herrar ute på isen.
Sen finns det ju situationer som man ställer sig frågande till, du nämner höga klubbor och jag nämner Per Svenssons ständiga interfeerenc!

Vill man bara se ena sidan av myntet vilket vi fans tenderar att göra så blir det svårt att argumentera mot en part av annan åsikt.
Som sagt så finns det nog situationer där Timrå skulle haft PP men likväl situationer där Modo skulle haft PP, dock tycker jag att nivån av domarna var något av det bättre jag sett i allsvenska sammanhang.
Kommentera